Utleie av yurt

Glamping i havgapet
Leie av yurt

Tilgjengelig* : avhengig av koronasituasjonen,

                        håper på oppstart igjen
                        sommer 2020,

Ukedager:      mandag-fredag      

2 yurter:        4 pers/yurt, maks 8 

Inkluderer:  
-
Fire komfortable senger. Gode dyner og puter. Ikke oppredde. Laken, dynetrekk, putevar, ev sovepose må tas med.
- Fullt utstyrt kjøkken med gass-stekeovn, gasskjøleskap med minifrys
- Et «salongområde» med komfortable stoler
- Oppvarming med parafin og vedovn
- Ikke innlagt vann, bruker regnvann, eller henter vann fra en bekk
- Ingen TV, radio og Wi-Fi
- Mulig å lade enheter som mobil, iPads, hodelykt og lignende.
- Kompost-toalett i naustet

- Ikke dusj

Yurtene er allergivennlige, så røyking og kjæledyr er ikke tillatt.
Sted:  Vargsundet; Rebbensøya

Se veibeskrivelse her

Sluttrengjøring: gjøres av leietaker, vaskeutstyr finnes på campen.


Pris per yurt, Nok inkl Mva:

2 netter:  5.460,-

3 netter:  7.760,-

4 netter: 9.860,-


2 yurter eller mer en 4 netter:

Pris etter forespørsel* Vi følger pålegg og retningslinjer til
myndighetene.
           

      

Glamping i havgapet!


Vi er et lite familiedrevet selskap som ønsker å gi våre gjester en unik kultur- og natur opplevelse i en spektakulær arktisk skjærgård gjennom et opphold på vår utmarkscamp. Campen ligger i en tilbaketrukken bukt, på Rebbenesøya nord for Tromsø- i et lite besøkt øyrike.

Du og ditt reisefølge får campen for dere selv. Bo i en luksøriøs yurt, ta med deg din kajakk, området er et eldorado for padling for både nybegynnere og erfarne padlere. I tillegg til padling rett utenfor dørstokken kan du også gå flotte fotturer og det er også mulig å prøve fiskelykken.  Campen ligger i tilknytning til et landskapsvernområde med rikt fugle- og dyreliv. Sommerstid er det et rikt fugleliv i bukten og siden bukten er grunn er det også en flott plass for de minste å utforske det marine livet.

I tilegg har området mange kulturminner helt tilbake til steinalderen. Jan Baalsrud sin flukt fra tyskerne i 1943 startet også her.  

Plassen er en liten perle og et unikt sted for å komme bort fra hverdagen og oppleve noe helt nytt. Ta med venner, din kjæreste eller familie og opplev naturen nært på kropp og sinn. Dette er plassen der du får en "back to nature"- opplevelse.


Eco-camp og lokalsamfunnet

Utmarkscampen har ikke veiadkomst, men er alikevel lett tilgjengelig gjennom en 10 min spasertur på lett kupert sti. Campen har ikke innlagt strøm uten vi utnytter naturens ressurser som vindkraft og soleneregi. Vann henter vi fra en nærliggende bekk eller bruker regnvann.
Gjenbruk er i fokus hos oss, og miljøtiltak som plukking av marint søppel er en naturlig del av våre turer. Vi ser det også som naturlig å støtte opp om lokale tiltak og lokalsamfunnet. På øya kan du bl.a handle i den lokale matbutikken, fylle diesel og bensin, det er også muligheter for å leie fiskebåt hos Engvik Fiskecamp.  Hos Engvik gård kan du besøke kje og lam. 


Glamping og "back to nature"

Ordet glamping betyr en kombinasjon av glamour/luksus og friluftsliv. Våre to yurter med plass inntil 4 personer per yurt, er som moderne nomadiske telt, rustike, de har glasskuppel i taket, fult utstyrt kjøkken, en "lounge", vedovn, komfortable med gode senger, og har en spesiell atmosfære. Dette er plassen der du får en "back to nature"- opplevelse. Mer informasjon om yurtene finner du her.


Booking og betaling
Slik situasjonen er, med dagens koronautbrudd er vi fleksible med booking og kansellering. Vi må ta forbehold om uforutsette forhold som sykdom og pålegg eller restriksjoner fra myndighetene knyttet til utbruddet. Dette betyr at vi må ta forbehold om når vi kan ta imot gjester og at turer kan kanselleres på kort varsel, fra begge parters side. 


NB: Ved kanselleringer vil forhåndsbetalinger betales tilbake i sin helhet eller du gis mulighet for å ombooke.


Hjertelig velkommen til oss!Copyright @ All Rights Reserve