Generell informasjonDiverse informasjonGuidede turer:


Hos Elements Arctic Camp er gruppestørrelser på kajakkturer normalt begrenset til 4 deltakere. Større grupper kan vurderes på forespørsel. Bortsett fra sikkerhetshensyn føler vi ved å holde små grupper at alle våre gjester vil bli ivaretatt individuelt, på et personlig nivå. Ved å være en liten gruppe vil du også få en bedre opplevelse av campen og dens omgivelser. Turpakkene inkluderer alt nødvendig padle- og sikkerhetsutstyr. Hver deltaker vil ha en egen kajakk, vi har ikke dobbeltkajakker.  For nybegynnere gir guidene en introduksjon til padleteknikker og sikkerhet. Vennligst oppgi størrelsen din når du bestiller, slik at vi kan sikre at vi har egnet utstyr tilgjengelig (lengde og vekt).


Våre guider

Guidene våre er erfarne havkajakkpadlere med utdanning fra Norges Kajakkforbund (NPF). Guidene våre er minimum Tour Leader Sea (NPFs nest høyeste nivå innen havkajakk). Videre har guidene erfaring med en rekke friluftsaktiviteter som fiske, langrenn, alpint, klatring, dykking osv. Guidene brukes til å være utendørs hele året, i tillegg til å campe i ulik slags vær og i stand til å takle forskjellige typer utfordringer. De har ferdigheter innen turplanlegging, lokal kunnskap, sikkerhet osv. Våre guider vil gjøre sitt beste for å gi deg en så fantastisk opplevelse som mulig.


Sikkerhet

Vi har høyt fokus på sikkerhet. I vår region er vanntemperaturen lav hele året, og været kan endre seg veldig raskt. Tørrdrakt og vest er alltid obligatorisk under våre turer. Guidene våre sikrer at kajakkpadlingen foregår trygt og tilpasses deltakernes ferdigheter. Det er viktig at du informerer guidene på forhånd av en tur om eventuelle medisinske forhold eller andre ting som kan ha betydning for sikkerheten.

 

Hva skal man ta med

Ta med varme klær både til å ha på seg under oppholdet på leiren og til å ha på deg under tørrdrakten. Vi anbefaler å kle deg i lag for å holde varmen. Været kan endre seg raskt her i nord og til tider kan det bli ganske kjølig selv om sommeren. Dette er en del av sjarmen her i norsk arktisk, men det betyr at du må gjøre en ekstra innsats med valg av klær. (to lag med ull eller fleece under plagg), lue, votter og varme klær og sko å ha på pausene. Siden sollyset kan være veldig lyst til sjøs, anbefaler vi å ta solbriller og hette. Ta gjerne med en sitteunderlag som skal brukes i pausene. Du kan låne en uisolert vindsekk på forespørsel. Vi anbefaler også at du tar med passende klær og fottøy til utendørs aktiviteter, for eksempel fotturer. Ta med egne varme personlige klær: ull eller annet termisk undertøy, fleece og en vann- og vindtett jakke og bukse, varm hatt, hansker og skjerf. Du kan låne termiske kjeledresser på leiren.

Vi anbefaler også å ta med egen termokopp og drikkeflaske.

Ta også med solbriller og kikkert hvis du har.

 

Mat

På vår tilbyr vi lokal mat og lokale søte snacks. Øl, vin og brus er ikke inkludert. Mat er en viktig del under våre turer og opplevelser. Vi gjør derfor vårt beste for å velge de beste lokale produktene som er tilgjengelige for den bestemte sesongen du bor hos oss. I våre pakker vil det være mulig å forhåndsbooke hvilken type mat du foretrekker eller om du har spesielle ønsker. Vi kan også tilby glutenfri mat eller vegetarmat. Gjestene lager sine egne måltid selv med ev hjelp av guiden. Måltidene kan tilberedes på det fullt utstyrte kjøkkenet i yurts, ved naustet rundt leirbålet.


Vanskelighets nivå.

Selv om det ikke er nødvendig med tidligere padleopplevelse, må du være i medium fysisk tilstand. Du må kunne gå 800 m fra havnen til campingplassen. En del av ruten er ujevn. I løpet av midten av vinteren går vi denne strekningen i mørket ved hjelp av headtorches, som er veldig spennende. Tilpassede eventyr I tillegg til våre forskjellige foreslåtte turer og pakker tilbyr vi tilpassede turer. Hvis du ikke vil ha kajakkpadling, har vi mange andre muligheter, for eksempel, fotturer, sykling, fiske og på langrenn og alpint. Vi samarbeider også med andre leverandører i regionen for å oppfylle dine ønsker.


Reiseforsikring

Alle som deltar på våre aktiviteter må ha gyldig reiseforsikring som dekker alle aktivitetene som tilbys av Elements Arctic Camp, som kan bli presentert på forespørsel. Når du deltar på våre turer må du fylle ut en personlig erklæring.

 

Booking, betaling og cansellering

Med dagens koronautbrudd er vi fleksible med booking og kansellering. Vi må ta forbehold om sykdom og pålegg og restriksjoner fra myndighetene knyttet til utbruddet og må derfor ta forbehold om at turer kan kanselleres på kort varsel, fra begges sin side. 

Betaling frist: 5 dager før planlagt og mulig gjennomførbar tur

Betalingsmetode: faktura sendt på e-pos, eller ved oppmøte (vipps,  izettle). Individuell avtale.

Cansellering:
Ved normale tilstander:

1) Online booking Det er mulig å betale online direkte fra hjemmesiden vår eller gjennom Visit Tromsø. Hvis du foretrekker det, vil det være mulig å betale disse turene på andre måter også.

2) Izettle som er en mobil betalingsterminal

3) Vipps som er en norsk betalingssøknad

4) Faktura sendt på e-post, 


Copyright @ All Rights Reserve